We bieden diverse cursussen aan met of zonder diploma.

Als CWO zeilschool bieden we vaste en flexibele programma’s aan die mensen opleiden tot een bepaald niveau, van meezeilend bemanningslid (jachtzeilen I) naar gevorderde (jachtzeilen II) en zelfs jachtschipper (Jachtzeilen III). Natuurlijk kan er ook gezeild worden zonder een diploma te halen voor als je bijvoorbeeld begeleiding wilt om de Waddenzee op te gaan. Een dagje opfrissen, les op je eigen schip of leren zeilen met een spinnaker/gennaker behoort ook tot onze mogelijkheden. Voor elk onderdeel hebben we onze eigen specialisten.

In 1978 is Cees Lagemaat gestart met onze zeilschool en hij heeft in samenwerking met zijn team vele honderden (zo niet duizenden) mensen opgeleid tot ervaren zeilers. Zeker en met vertrouwen het water opgaan. De afgelopen decennia is er wel wat veranderd en we zijn steeds mee blijven gaan met ons lessen pakket. Waar eerst zelf een boot werd gekocht zijn er nu veel mensen die liever een jacht huren en daarvoor vereist een verhuurder vaak wel papieren. Een vaarbewijs alleen is niet voldoende, praktische ervaring en scholing is een must. Voorbereiding op flottielje zeilen is steeds meer in opmars. Vooral zelf veel doen en leren.

We varen veelal met ons eigen schip van 10 meter. Degelijk schip goed om les te geven. Als u op een ander type les wilt hebben kunnen we op zoek gaan naar een passend schip, we zullen hiervoor een passende prijsopgave doen.

Bij ons bent u aan het juiste adres.

 

Wij leiden op binnen de diplomalijn van het CWO. Het CWO is een samenwerkingsverband van de ANWB, het Watersportverbond en de HISWA.