Prachtig om met zo’n hele vloot te varen, al die lichtjes. Overstag gaan in de vaargeul op de wadden. Voorrang geven of krijgen. Heel bijzonder om mee te maken.

Ellen

cursust Jachtzeilen I

De ronde om Noord Holland 22 en 23 juni 2018

Het is inmiddels een bescheiden traditie aan het worden: de Ronde om Noord Holland zeilen met de cursisten van het seizoen. Een prachtig evenement met veel diversiteit. De wedstrijdboten en toerboten varen tegelijkertijd en hetzelfde parcours. We varen ’s nachts en over verschillende wateren. Ook in 2018 zullen we weer meedoen.

De ronde om Noord Holland gaat in 2018 voor de 22ste keer van start. Wij zullen voor de 4e keer meedoen. Het is een wedstrijd met toergehalte of toertocht met wedstrijd lading. Wij doen mee voor de prestatie maar willen wel zo snel mogelijk binnen zijn zonder grote risico’s te nemen.

Ik had al wel wat ervaring met zeilen maar niet met wedstrijden. Gelukkig viel dat wedstrijd gehalte wel mee. Erg gezellig maar toch altijd nog iemand voor willen blijven of inhalen op het laatst. Echt leuk

Johan

ervaren zeiler

Lekker kunnen werken aan de zeiltrim. Dat scheelt net weer een paar graden op de aan de windse koersen.Goed bezig

Marcel

cursust Jachtzeilen III

Voor onze bemanning zijn zeilers vanaf niveau II welkom. Tijdens het evenement verdelen we de taken aan boord en richten diensten van 3 uur op en 3 uur af in. De kosten voor deelname zijn € 645,- per persoon. Dit is inclusief een BBQ voor de start, inschrijfgeld, kosten voor de boot en eten en drinken aan boord.

Neem contact op als je meer wilt weten of misschien mee wilt varen.